head

6. 3. 2016 Velké okrskové uzlování

Dne 6. března 2016 se v prostorách žlutavské sokolovny uskutečnilo „Velké okrskové uzlování“ I. okrsku. Zástupci I. okrsku vyslali své mladé hasiče, aby si v soutěžním klání změřili své síly ve vázání uzlů na čas. Tak jako v předešlém dni soutěžily 4 kategorie ve vázání povinných uzlů. V kategorii Přípravka vázali závodníci jeden uzel, a to uzel Lodní. Na startovní čáře se proti sobě postavilo celkem 106 mladých hasičů z SDH Halenkovice, SDH Napajedla, SDH Oldřichovice, SDH Spytihněv a SDH Žlutava. Jako hosté přijeli závodit mladí hasiči z SDH Kvítkovice. V kategorii přípravka nás reprezentovali Michal Hostinský, který se umístil na 2. místě a Matěj Slováček. V kategorii mladších žáků nás reprezentovali Kateřina Kuchaříková, Tadeáš Pšenčík, Ondřej Prechtl, Alex Chytil a Šimon Čabla.

V kategorii starších žáků závodili Natálie Jakšová, Nicole Kalčíková, Tereza Paseková, Kristýna Prechtlová, Markéta Plášková a David Jakša a v kategorii dorostu Miroslav Plášek.

Za vzornou reprezentaci čekala na žlutavské mladé hasiče sladká odměna v podobě dortu „Soptík“, který pro ně upekla paní Pavla Strojilová. Tři nejlepší soutěžící z každého zúčastněného sboru v kategorii mladších a starších žáků postupují do okresního kola a můžeme se s nimi setkat 3. dubna 2016 na Březůvkách.

Sbor dobrovolných hasičů Žlutava děkuje všem pořadatelům, Obci Žlutava, SK Žlutava, sponzorům panu Ferdinandu Sudickému, panu Janu Pavlíkovi, paní Pavle Strojilové, společnostem Continental Barum a.s. Otrokovice, Fatra, a.s. Napajedla a Deza a.s., Valašské Meziříčí za pomoc a podporu.

Ing. Petr Šamša
Vedoucí mladých hasičů


uzlovacka1603.jpg

Výsledky ke stažení:

© Sbor dobrovolných hasičů Žlutava, 2014 | www.hasici.zlutava.cz


cisla



Aktuality

2. 10. 2016
Junior Univerzita

7. 5. 2016
Memoriál Karla Pavlíka 2016

6. 3. 2016
Velké okrskové uzlování

5. 3. 2016
Žlutavská uzlovačka

24. 2. 2016
Požár rodinného domu

5. - 6. 2. 2016
Fašank 2016

sdh-oldrichovice zlutava

sdh-spytihnev sdh-napa

pozary

JPW-logo